Unieke productverpakking - Aarbeienbakje met bedrukking

Fruitverpakkingen

Verpakkingen voor fruit zijn er in alle soorten en maten. Voor aardbeien, frambozen, appels en meer. SPC levert daarom maatwerk. Een verpakking moet stevig en functioneel zijn, maar ook uitstraling hebben. Wij ontwikkelen, in samenwerking met onze gespecialiseerde partners, een product met een boodschap. Een boodschap die blijft hangen bij klanten en potentiële klanten.

Een verpakking waarin uw product écht tot zijn recht komt, dat is wat wij graag leveren.

Aardbeienbakjes en zachtfruitverpakking

Wij zijn gespecialiseerd in verpakkingsproducten voor zacht fruit. Bijvoorbeeld aardbeienbakjes in allerlei creatieve vormen en ontwerpen. Of insteekkaartjes waarmee u uw product extra mooi kan presenteren. Hieronder ziet u een impressie van diverse aardbeienbakjes en overige verpakkingsproducten. Wij zorgen voor een uniek persoonlijk ontwerp en een professionele uitvoering.

Meer over verpakkingsproducten voor zacht fruit en aardbeienbakjes.

Appelbakjes

Uw kwaliteitsappels vallen op in een mooie verpakking. Daarbij worden ze beschermd tegen beschadigingen. De appelbakjes of punnets worden ontworpen naar uw wensen. In kleurrijk design of met aandacht voor duurzame papier.

Doordat wij werken met eigen ontwerpers krijgt u een appelbakje dat uniek is en helemaal aangepast aan uw wensen. En natuurlijk kunt u ook kiezen voor welke aantallen de verpakking geschikt is. 

Uiteraard kunt u uw ontwerp personaliseren met uw bedrijfsnaam of gebruik maken van uw huisstijlkleuren. We overleggen graag welk ontwerp bij u past.

Appelbakje

Verpakkingsspecialist

SPC is specialist in innovatieve en duurzame groente- en fruitverpakkingen van karton in alle soorten en maten. Zoals aardbeienbakjes, tomatenbakjes, appelschalen en bakjes voor zacht fruit, zoals frambozen en kersen.

Onze verpakkingen zijn duurzaam en geproduceerd op PEFC® of FSC®-gecertificeerd karton. Hiervan maken we vouwkartonverpakkingen, massiefkartonverpakkingen, golfkartonverpakkingen.

Wij hanteren zeer snelle levertijden en leveren in de meeste gevallen binnen een aantal dagen door onze grote voorraad karton. De verpakkingen zijn automatiseerbaar op een inpaklijn en er zijn aantallen van 1 tot >10000 mogelijk. 

Maatwerk

Maatwerk is onze specialiteit. Naast aardbeienbakjes en appelbakjes maken we ook verpakkingen voor andere groenten en fruit. Zoals kersenbakjes, frambozenbakjes en tomatenbakjes. We bedenken samen met u een unieke vorm of bedrukking in uw eigen stijl, zodat u meer informatie kunt overdragen naar de consument. We komen graag met u in contact om met u mee te denken!