Groenmarkt/Horti

Plantenetiketten & verpakking

Hangetiketten, steeketiketten, potcovers, kartonnen trays en verpakkingen. Wij verrassen u graag met de vele mogelijkheden!

Waarom  zou u zaken met ons doen?

  • Wij produceren op duurzaam, waterafstotend karton en op kunststof.
  • Indien nodig kunnen wij binnen enkele werkdagen (een deel) leveren, omdat wij veel materiaalsoorten op voorraad hebben staan.
  • Wij kunnen leveren in delen en kunnen kleine oplage aanbieden tegen een interessante prijs, omdat wij onderscheidende machines gebruiken.
 

Wij ontwikkelen een product met een boodschap. Een boodschap die blijft hangen bij (potentiële) klanten. U heeft een product. Samen zorgen wij voor een onvergetelijke indruk.

Voorbeelden van plantenetiketten/ plantenlabels, potcovers en kartonnen trays

Uniek ontwerp

Wij zijn specialist in het ontwerpen en produceren van unieke plantenetiketten (ook wel plantenlabels genoemd), verpakkingen voor bloemen en planten en wat u maar nodig heeft. Samen met u kijken we wat bij uw bedrijf en concept past. Als u nog geen concept heeft, kunnen wij dat voor u ontwikkelen. U mag uw ontwerpen zelf aanleveren, maar wij kunnen ook van uw idee een ontwerp maken. Wij zorgen voor een uniek, persoonlijk ontwerp en een professionele uitvoering. 

Plantenetiketten

Het plantenetiket/plantenlabel is de schakel tussen u en de consument. Het etiket kan in één oogopslag aan de consument laten zien wat u wilt laten zien. Daarnaast kan de consument uw product herkennen door het plantenetiket / plantenlabel. Wij produceren duurzame kartonnen plantenetiketten, etiketten in speciale vormen, etiketten met een goudfolie erop etc.

  • Hangetiketten: het etiket hangt met een elastiekje aan de plant of hangt aan een stokje naast de plant. Hangetiketten produceren wij in allerlei formaten.
  • Steeketiketten: het etiket wordt in de grond naast de plant gestoken. Steeketiketten worden veelal gebruikt bij kleinere planten.
  • Kliketiketten: het etiket wordt aan de pot geklikt en blijft daardoor goed op zijn plaats.
 

Potcovers

Wij ontwikkelen een product met een boodschap… De potcover dient de plant te beschermen, maar ook een boodschap af te geven aan de (potentiële) klant. Innovatieve, unieke potcovers maken gewone producten uniek!

  • Met de potcover kun je de uitstraling van je bedrijf extra accentueren. Eventueel kan er zelfs informatie aan de binnenkant van de potcover gegeven worden.
  • Het leuke aan een potcover is dat er vele mogelijkheden zijn voor thema’s, zoals Moederdag, Pasen en Kerst.
  • Potcovers zijn waterbestendig en er zijn eindeloos veel mogelijkheden!
  • Door een professionele potcover is de visuele aandacht langer optimaal en kan het verkoopseizoen verlengt worden.
 

Plantenverpakkingen op maat

Een horti plantenverpakking waarin uw product echt tot zijn recht komt. Dat is wat wij graag leveren! Een goede verpakking is noodzakelijk zodat uw planten of bloemen de klant in perfecte staat bereiken. Plantenverpakkingen zijn er in alle soorten en maten. SPC levert daarom maatwerk. Een verpakking moet stevig en functioneel zijn, maar ook uitstraling hebben. Wij ontwikkelen, in samenwerking met onze gespecialiseerde partners, een product met een boodschap. Een boodschap die blijft hangen bij klanten en potentiële klanten.

Speciale wensen?