Wie wij zijn

Maak kennis met het enthousiaste team van SPC. Een team dat zich focust op speciaal drukwerk. Met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak zetten wij ons in om fantastische producten te leveren. En daarmee leveren wij rendement voor u!
"Ik ben een gedreven ondernemer die kwalitatief, goed drukwerk levert. Niets is leuker dan samen met mijn partners dagelijks te werken aan de groei van SPC."
Willem Buitenhuis
Eigenaar
Ik werk graag samen om de best mogelijke resultaten te behalen. Wij zijn breed gekwalificeerd, maar hebben ons eigen specialisme. Ik vertel u hier graag meer over.
Annet Blonk
Accountmanager

“The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do”.

Wat wij doen

Compleet pakket

Ons favoriete werk is het ontwikkelen van een totaalconcept. Een corporate sterk merk. Uw merk. Daarvoor leveren wij u elk product wat u maar nodig heeft. Website, logo, promotie online en offline, huisstijl, naambord, stickers, briefpapier, autobelettering, alles in één stijl! 

Partnership

Wij geloven dat klanten binnen het prijsgeweld van tegenwoordig behoefte hebben aan een betrouwbare, benaderbare partner. Iemand  die helpt om een idee voor een innovatie concreet te maken of een hersenspinsel te realiseren.

Maatwerk

Doordat wij onderscheidende machines gebruiken kunnen we alle soorten drukwerk maken en snel leveren, als het nodig is, binnen één dag. Heeft u een idee? Dan denken we graag met u mee om dit mogelijk te maken. We houden rekening met uw wensen en budget.

“Wij werken met enthousiasme en persoonlijke aandacht aan onze 
producten. Wij zijn een betrouwbare partner die een uitstekende service biedt.”

Hoe wij dat doen

Samen werken, luisteren en lachen

Communiceren! Wij geloven dat dit het belangrijkste is om onze projecten te doen slagen. Door goed te luisteren naar de markt en naar onze klanten en intensief samen te werken kunnen wij kwalitatief, goed drukwerk leveren. Daarbij presteert een mens het beste binnen een goede werksfeer. Wij hebben dagelijks veel plezier.

Duurzaam en bewust

De nieuwe innovatieve machines waar wij mee werken, zijn gericht op duurzaamheid. Wij werken zoveel mogelijk milieubewust. Er is relatief weinig verspilling. Door deze onderscheidende machines kunnen we alle soorten drukwerk maken en snel leveren, als het nodig is, binnen één dag.

Visie en missie

Persoonlijk

Bij SPC hebben we graag persoonlijk contact met onze klanten en partners. Wij zijn breed gekwalificeerd, maar iedereen heeft zijn eigen specialisme. Samen gaan wij ervoor om het best haalbare resultaat te bereiken.

Gedreven

Wij denken graag out of de box en doen een sprong in het diepe om ons doel te bereiken. Zodra we een doel voor ogen hebben, gaan we tot het uiterste om dit te bereiken.

Innovatief

Is een product goed, maar nog niet perfect? Dan gaat SPC voor perfect! Wij zoeken altijd naar een manier om producten of diensten effectiever aan te pakken.

“Het is onze missie om kwalitatief, goed drukwerk te leveren en persoonlijke relaties op te bouwen. Zo kunnen we gezamenlijk de beste resultaten te bereiken.”

Visie

Wij hebben een gemeenschappelijke toekomstvisie, gericht op innovatie, goede kwaliteit drukwerk, relaties en duurzaamheid. Wij werken met enthousiasme en persoonlijke aandacht aan onze producten. SPC is een betrouwbare partner die een uitstekende service biedt.

In samenwerking met onze gespecialiseerde partners, ontwikkelen wij een product met een boodschap. Een boodschap die blijft hangen bij (potentiële) klanten. U heeft een product of dienst. Samen zorgen wij voor een onvergetelijke indruk.